Gilofa Med Hallux Valgus

Ciorap medicinal Gilofa Med Hallux Valgus

 


Datorita raspandirii afectiunii Hallux Valgus Ofa Bamberg- Germania a hotarat sa creeze un produs specializat pentru tratarea acestor maladii care afecteaza piciorul care se numeste Gilofa Med-Hallux Valgus. Acest ciorap medicinal este creat pentru bolnavi care sufera cu afectiunea Hallux Valgus si are continut de bumbac foarte ridicat (50%).
In special femeile sunt adesea afectate de aceasta afectiune datorita purtarii pantofilor  prea stramti si cu un toc inalt.
Ciorapii medicinali Gilofa Med- Hallux Valgus sunt speciali prin nituirea degetului mare separat de celelalte degete, oferindu-i libertate mare de miscare fara restrictii.
Ciorapii medicinali Gilofa Med- Hallux Valgus sunt indicati sa fie purtati dupa consultarea medicului si in urma operatiei efectuate de Hallux Valgus.
Ciorapii medicinali Gilofa Med sunt solutia problemelor picioarelor de marimi mari

In general Hallux Valgus este o afectiune raspandita la picioarele de marimi mari deoarece cu timpul muschii si ligamentele nu mai sunt capabile sa indrepte degetele de la picior, lucrul acesta poate determina inflamatii dureroase.
Gilofa Med combina 2 lucruri importante, primul fiind avantajele brandului Gilofa si in al doilea rand varful creat special pentru aceasta afectiune.

Compozitia materialului:


50% Cotton
40% Polyamide
10% Elastane

 

Culori ciorapi medicinali Gilofa Halux:

Black

 

Modele ciorapi medicinali Gilofa Halux:

Ciorapi medicinali  AD

 

Poze ciorapi medicinali Gilofa Halux:

Poza ciorap medicinal Gilofa Med (Hallux Valgus) Calcaiul ciorapului medicinal Gilofa Med (Hallux Valgus) Varful ciorapului medicinal Gilofa Med (Hallux Valgus)

 

Tabel masurare ciorapi medicinali Gilofa Halux:

Marime

           I

             II

           III

           IV

Marimea pantofului

         36-38

         39-41

         42-44

         45-47